5 mennesker som vil fotograferes?

Fra slutningen af januar og hele februar, vil jeg gerne have ekstra fokus på mit fotografi. Derfor leder jeg efter fem mennesker som gerne vil fotograferes. Ideen med det er, at jeg fotograferer dig i et øjeblik hvor din passion og koncentration er størst; når du gør det du holder mest af. Hvad det er, ved du selv. Det er min opgave at finde de rigtige øjeblikke sammen med dig, og siden lave nogle billeder der er dine og som du må bruge som du vil.

Projekt er vigtigt for mig, og skal hjælpe mig med at finde ud af hvad jeg skal lave i fremtiden. Det er slet ikke sikkert det skal være noget med fotografi, men det skal hjælpe mig til af tænke mere frit omkring min egen fremtid.

Jeg har fotograferet siden 2006 og jeg er amatør. Jeg har brugt store dele af min fritid på min hobby. Jeg har fotograferet hjemløse, musikere, mine egne og andres børn, fremmede mennesker som bader om vinteren, håndværkere og al muligt andet. Du kan se noget af det jeg har lavet på flickr.

Hvis du har lyst til at hjælpe mig, og vil bruge nogle timer på det, så synes jeg du skal skrive lidt om hvad du kunne tænke dig. Det vil være rigtig smart hvis det kan foregå i nærheden af København eller Nordsjælland.

Du kan enten skrive en kommentar her på bloggen, eller pinge mig på Twitter, @dreves

— update, 13-1-2014

Jeg har fået syv mennesker som jeg hvis billeder jeg skal lave. Jeg glæder mig inderligt  ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s