50 lige om lidt….

Det er lidt mærkeligt. Ikke fordi jeg på nogen måde tror at den dag der begynder lige om lidt kommer til at opleves så meget anderledes end den i dag, eller den for 5 år siden, men fordi 50 år sgu er mange år. Men jeg er glad, ser frem, glæder mig over de små poder som vil holde mig ung resten af mit liv. Der er også nogle andre store lyspunkter i livet. 2014 er på mange måder et rigtig godt år og der kommer til at ske en masse. Jeg glæder mig 😉 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s